21 Αυγούστου 2016

Κλειστή η Εθνική Οδός από τον κόμβο του Κλειδίου έως τον κόμβο της Μεθώνης

Κλειστή θα παραμείνει, λόγω εργασιών, η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης , την Τρίτη 23 Αυγούστου, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Η απαγόρευση κυκλοφορίας που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ισχύει από  τον κόμβο του  Κλειδίου έως τον κόμβο της  Μεθώνης

Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.
Τα οχήματα που εισέρχονται στην Εγνατία οδό προερχόμενα από Θεσσαλονίκη με προορισμό προς Κατερίνη – Αθήνα θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.
Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί σήμανση αποκλεισμού στον Α/Κ Κλειδίου, έξοδο οχημάτων από Βέροια προς Αθήνα και τα οχήματα που τυχόν δεν ακολουθήσουν την προγενέστερη σήμανση, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και διαμέσου του Α/Κ Μαλγάρων θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !