21 Αυγούστου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., συνέλαβαν συνολικά, έντεκα 11 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν χθες επιχειρησιακές δράσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Ο.Σ.Ε., κατά τις οποίες εντοπίστηκαν πέντε  άτομα που κατείχαν μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, εντοπίστηκε επιπλέον, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου, εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων 800 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
  • Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., στο πλαίσιο  στοχευμένων ελέγχων, την 19-08-2016, εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ. τρία  άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, το συνολικό βάρος των οποίων ανέρχεται σε 54,18 γραμμάρια.
  • Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς των παραπάνω Υπηρεσιών, συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, σε έτερες περιοχές, που κατείχαν μικροποσότητες χασίς και ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !