18 Αυγούστου 2016

ΣΦΚ Πιερικός: Προς θύρα 5, μέλη ΣΦΚ και φιλάθλους

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία του ΣΟΠ και των μελών του για τα τελευταία γεγονότα όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, θα πρέπει να ενημερώσουμε  τα υπόλοιπα μέλη και τους υπόλοιπους εκατοντάδες-χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής μας ομάδας τα εξής:
Πρώτον: Για εμάς δεν υπάρχουν γεγονότα γιατί εμείς δε δημιουργήσαμε ούτε παρακινήσαμε κανένα απολύτως γεγονός. Εμείς πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στη Γ.Σ. των μελών του ΣΦΚ Πιερικός που μας έδωσε τη δύναμη και την εντολή να διοικήσουμε τον σύλλογο.
Από εκεί και πέρα με την ανάλογη σοβαρότητα (την οποία να αναφερθεί ότι δεν έδειξαν απέναντι στο όνομα και την ιστορία του συλλόγου ο πρώην πρόεδρος και οι …επενδυτές του), χειρισθήκαμε την περίπτωση που προέκυψε με τον φερόμενο επενδυτή, η οποία όπως όλοι διαπίστωσαν, κατέληξε σε φιάσκο.

Δεύτερον: Για τον ΣΟΠ, τους ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ, τον ΣΦΙΠ, τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ και κάθε ζωντανό οργανισμό του συλλόγου που υπηρετούμε, οι πόρτες των γραφείων μας στο γήπεδο μας, θα είναι πάντα ανοιχτές.
Σας βρήκαμε και δε μας βρήκατε στον σύλλογο, ανεξάρτητα με το ότι είμαστε δεκάδες χρόνια δίπλα στην ομάδα.
Έχετε το σεβασμό μας και την υποστήριξη μας σε οτιδήποτε μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι και σε οποιαδήποτε ενημέρωση θελήσετε να υπάρξει από την πλευρά μας απέναντι σας.
Πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας και της εντολής την οποία μας έδωσε το σώμα της Γ.Σ. των μελών του ΣΦΚ Πιερικός.

Οπότε καταλήγουμε στο εξής το οποίο αποτελεί δέσμευση τόσο απέναντι στον ΣΟΠ, όσο και απέναντι σε στους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς που σέβονται, αγαπούν και βρίσκονται γύρω από τον Πιερικό μας:
Είμαστε στη διάθεση σας όποτε εσείς το θελήσετε και για οποιαδήποτε ενημέρωση επιθυμείτε.
Ξεχάστε τα σενάρια των επενδυτών και των γενικών συνελεύσεων γιατί έχουν κουράσει και σε κάποιο βαθμό έχουν αποπροσανατολίσει αριθμό ευκολόπιστων φιλάθλων της ομάδας μας. Έχουν προβληματίσει κάποιους άλλους και έχουν εξαγριώσει τους περισσότερους.
Για εμάς ούτε κρύο, ούτε ζέστη δεν υπάρχει σε όλη αυτή την αναστάτωση που θέλουν κάποιοι ηθελημένα και στοχευμένα να προκαλέσουν στην σημερινή διοίκηση και κατ΄ επέκταση στον σύλλογο και την ιστορία του.
Ξέρουμε ποιοι είναι γιατί θυμόμαστε ότι το έχουν ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Εμείς έχουμε την ιερή υποχρέωση απέναντι στον σύλλογο που λέγεται Πιερικός και στην ιστορία του, να πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας φτιάχνοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να παίζει ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ,  να κινείται στα πλαίσια της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και σαν ερασιτεχνικός σύλλογος, του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΕΣ!
Όλα τα υπόλοιπα είναι γνωστά στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που προσπαθεί αγωνιωδώς, να…ξεχάσει…

Κανείς δε περισσεύει! 
Όλοι μαζί για το καλό και μόνο για το καλό του Πιερικού!

        Για το Δ.Σ.
Γιώργος Κουθουρίδης

Υ.Γ.: Ο σύλλογος θα ξαναπάει σε Γ.Σ. του χρόνου τέτοια εποχή κι αφού πρώτα το Δ.Σ. υλοποιήσει το ετήσιο πρόγραμμα του για το οποίο έχει δεσμευθεί.
Μέχρι τότε υγεία, δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !