27 Απριλίου 2016

Πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη από €19 με Ellinair

Νέο δρομολόγιο «Λάρνακα – Θεσσαλονίκη», με εισιτήρια από €19, εγκαινίασε την Πέμπτη, 21 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία Ellinair, διευρύνοντας το διεθνές της δίκτυο και ενισχύοντας της διασύνδεση δύο δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρεία Ellinair, οι πτήσεις από Λάρνακα θα διενεργούνται κυρίως με το νέο Airbus 319 της εταιρείας και η συχνότητά τους θα αυξηθεί από τις 30 Μαΐου σε 5 φορές ανά εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές τόσο για αποδράσεις διακοπών, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια.
Τα εισιτήρια της Ellinair ξεκινούν από τελική τιμή €19 και κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή.
Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair Σταύρος Δαλιάκας αναφέρει ότι η Ellinair είναι μια αεροπορική εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και την ποιότητα, δύο παράγοντες στους οποίους δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία το κυπριακό κοινό, με το οποίο επιδιώκουν να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης.
«Η θετική ανταπόκρισή του στο νέο μας δρομολόγιο, όπως ήδη αποτυπώνεται στις πληρότητες των νέων μας πτήσεων, μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι κερδίζουμε αυτή την εμπιστοσύνη», προσθέτει.
Ο Πρόεδρος της Ellinair Ιωάννης Μουζενίδης αναφέρει ότι η παρουσία της Ellinair στην Κύπρο αποτελεί σημαντική επενδυτική κίνηση της εταιρείας και σηματοδοτεί την ανάδειξη της Κύπρου σε προορισμό με στρατηγική σημασία, όχι μόνο της Ellinair αλλά και του Ομίλου Μουζενίδη.
«Η πτήση Λάρνακα – Θεσσαλονίκη είναι μόνο το πρώτο μας βήμα», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !