27 Απριλίου 2016

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΙΓΙΝΙΟ – ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΣΒΟΡΩΝΟ



Επενδύοντας στην Τράπεζά μας, δυναμώνουμε τον Τόπο μας
Ενημερωτικές συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες στο Αιγίνιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, στην Λεπτοκαρυά του Δήμου Δίου – Ολύμπου και στον Σβορώνο του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.
Με έκδηλο το ενδιαφέρον των πολιτών να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα, μέλη της Διοίκησης και Στελέχη της ανέλυσαν τα ανταγωνιστικά  - προνομιακά προϊόντα και τον καθοριστικό της ρόλο στην τοπική ανάπτυξη, απάντησαν σε κάθε ερώτηση και απηύθυναν κάλεσμα συνεργασίας και στήριξης της τοπικής Τράπεζας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ευκαιρία συμμετοχής στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου, με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα, μέχρι τις 22 Ιουνίου 2016.
Σε όλες τις συναντήσεις τονίστηκαν το πολλαπλά οφέλη για κάθε Πιεριέα από τη λειτουργία της τοπικής Τράπεζας που «ΕΠΕΝΔΥΕΙ στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη, ΕΓΓΥΑΤΑΙ για τον Πιεριέα, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με ευελιξία, ταχύτητα, αμεσότητα, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ανταγωνιστικές προμήθειες στα τραπεζικά της προϊόντα, ΕΝΙΣΧΥΕΙ τα τοπικά εγχειρήματα για ένταξη στο ΕΣΠΑ, Leader, Αναπτυξιακό Νόμο, ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΕΙ τα χρήματά μας στον τόπο μας».

Από την πλευρά της Τράπεζας, στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, τα μέλη Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και στελέχη της Τράπεζας.
ΑΙΓΙΝΙΟ
Σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Τράπεζας στο Αιγίνιο,  την Τετάρτη 20 Απριλίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Πέτρος Τερζής και μέλη της διοίκησης του σωματείου, πλήθος επαγγελματιών και ιδιωτών. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών να ενημερωθούν για τους τρόπους στήριξής τους από την Τράπεζα αλλά και για την προμήθεια των POS με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Ειδικότερα για τα POS Μηχανάκια, ασύρματα και ενσύρματα, ειπώθηκε ότι είναι άμεση η χορήγησή τους με προνομιακή προμήθεια από 0,80% έως 1,70% επί του ποσού ανά συναλλαγή. Τα μηνιαία έξοδα 8,61 ευρώ μπορούν να εξαλειφθούν με ανάλογο ποσό κατάθεσης.
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Στη Νότια Πιερία και συγκεκριμένα στην Λεπτοκαρυά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Τράπεζας με ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής, στις 21 Απριλίου, σε παραλιακό καφέ. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γιώργος Ζτάνης

Τέλος, στο Δ.Δ. Σβορώνου, στην Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !