30 Δεκεμβρίου 2014

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλά σημεία του νομού Πιερίας

Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και το αυτοτελές τμήμα της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται εδώ και ώρα επι ποδός για την αντιμετώπιση κινδύνων και προβλημάτων που έχουν τυχόν προκληθεί λόγω της χιονόπτωσης που πέφτει στη Πιερία.

Τα μηχανήματα της ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ βρίσκονται αυτή την ώρα στην 13η Εθνική οδό Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου όρια νομού και όπου απαιτείται γίνεται ρίψη αλατιού και καθαρισμός.
Επίσης ήδη έχει γίνει ρίψη αλατιού και καθαρισμός στο οδικό δίκτυο Βρύα – Ρητίνη – Ελατοχώρι – Μοσχοχώρι και γίνεται συνεχής ρίψη αλατιού και καθαρισμός στο δρόμο προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Τα μηχανήματα θα συνεχίσουν σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και οι συνεργάτες της, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους 3 Δημάρχους, τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς για τον από κοινού συντονισμό πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι εξοπλισμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς είναι απαραίτητη η χρήση τους σε αρκετά σημεία της Πιερίας.
Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !