30 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ

Στο Katerinipress την Διαβάσατε ΠΡΩΤΟΙ χθες το απόγευμα.....


Μετά από τη  χθεσινή τρίτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η χώρα μας οδηγείται σε εκλογές.
Εκλογές που θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μας, σε μια στιγμή που  απειλείται η σταθερότητα της οικονομίας.

Εκλογές που αν και δεν τις ήθελε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, τις επέβαλλαν οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
Η χώρα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και δεν χωρούν πισωγυρίσματα, δεύτερες σκέψεις, περιπέτειες και λαϊκισμός.
Δυστυχώς σε αυτή την κρίσιμη μάχη, παρά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την ηγεσία του κόμματος,  δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης που διασφάλισε την σταθερότητα της χώρας και την έφερε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση, την Νέα Δημοκρατία. Οικογενειακοί  και επαγγελματικοί λόγοι  δεν μου επιτρέπουν, στην παρούσα στιγμή, να είμαι ένας εκ των έξι υποψηφίων του Νομού μας στην μεγάλη προσπάθεια του Πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά για την διατήρηση της σταθερότητας και την επαναφορά στην κανονικότητα της χώρας μας.
Παραμένω ενεργός πολιτικά και πάντα «ανήσυχος»  για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι  δίπλα στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με αγκάλιασαν - τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό- και σε όλους τους συμπατριώτες μου, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που ανέλαβε στην πιο δύσκολη στιγμή την ευθύνη των μεταρρυθμίσεων, της δημοσιονομικής προσαρμογής και της εξόδου της χώρας από την κρίση. 


Ξενοφών Ε. Μπαραλιάκος

Πολιτευτής Πιερίας της ΝΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !