4 Δεκεμβρίου 2016
3 Δεκεμβρίου 2016
Θεσσαλονίκη: Σουβλατζής μετέτρεψε σε μπαρ ένα... μηχανάκι
Ο περιορισμός του εξωτερικού χώρου και τα δημοτικά τέλη έχουν κάνει τους επιχειρηματίες πιο ευρυματικούς και αυτό το βλέπουμε καθημερινά, γράφει το seleo.gr.
Κάποιοι μάλιστα μπορούν να διεκδικήσουν και βραβείο ευρηματικότητας, όπως ο παρακάτω που με μια τάβλα πάνω στο δίκυκλο του, το μετέτρεψε σε ...μπαρ για να τρώνε οι πελάτες του
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)








