6 Οκτωβρίου 2017

Αλεξάνδρεια: 36χρονη έκρυψε 30 φιξάκια ηρωίνης στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της


Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και τελικά ανακάλυψαν μέσα στον προφυλακτήρα τις 32 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 102,8 γραμμαρίων που είχαν έτοιμες για πώληση οι δυο ύποπτοι

Εντελώς άδειο από ναρκωτικά βρήκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το σπίτι όπου κατοικούν μία 36χρονη και ένας 39χρονος στο Πλατύ Ημαθίας, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες ότι το ζευγάρι διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης. Και πώς να μην ήταν, αφού το παράνομο εμπόρευμα κρυβόταν στον... προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της γυναίκας.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Αλεξάνδρειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας και του τοπικού σταθμού που πήραν μέρος στην οργανωμένη επιχείρηση, έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και τελικά ανακάλυψαν μέσα στον προφυλακτήρα τις 32 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 102,8 γραμμαρίων που είχαν έτοιμες για πώληση οι δυο ύποπτοι.

Η 36χρονη συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο 39χρονος σύντροφός της εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτη και πήραν μαζί τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η ηρωίνη και το αυτοκίνητο της 36χρονης κατασχέθηκαν.

http://www.roumlouki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !