16 Οκτωβρίου 2017

24η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας



Η 24η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας φιλοξενήθηκε στο πάρκο του δήμου Κατερίνης 29 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017.

Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία γεύσεων να ενημερωθούν για εναλλακτικούς παραδοσιακούς τρόπους μεταποίησης προϊόντων, προώθηση μικρής παραγωγής, οικοτεχνίας και μεταποίησης με παραδοσιακές μεθόδους. Να πάρουν δωρεάν σπόρους από τον ΠΕΛΙΤΙ, να ενημερωθούν για πλήθος βοτάνων και τη χρησιμότητα τους σε θεραπευτικές και καλλυντικές εφαρμογές, παράλληλα να παρακολουθήσουν ομιλίες, εργαστήρια, να διασκεδάσουν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.



Η εκθέτρια Μουρατίδου Γεωργία βιοκαλλιεργήτρια εξέφρασε την ευαρέσκεια της για την επιτυχία της εκδήλωσης και τόνισε ότι είναι αποτέλεσμα σύμπραξης όλης της ομάδας των συμμετεχόντων και της υποδειγματικής ανταπόκρισης του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία και στήριξη με τη διάθεση του χώρου της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε τον Δημάρχο Σ.Χιονίδη και τον αντιδήμαρχο Λάζο Ντόντη καθώς και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση και στην επιτυχή ολοκλήρωση της οικογιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !