8 Οκτωβρίου 2017

Σταρ Θεσσαλία 2017 στις 18 Νοεμβρίου



Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 4 του χρόνια και θα αποτελέσουν για μια ακόμη χρονιά ένα σημαντικό γεγονός της Θεσσαλίας. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Μουζάκι Palace και ώρα 19:00 θα στεφθεί η νέα Σταρ Θεσσαλία και πολλές εκπλήξεις για το κοινό όπου στο τέλος της βραδιάς και μετά την στέψη θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για μια 2ημερη διαμονή στο Αρχοντικό Ζιάκα στην Υπάτη Λαμίας και πολλά ακόμη δώρα.

Τις υποψήφιες θα ντύσουν, η σχεδιάστρια Αρίσα Καραμέτα και το ατελιέ TRANOULIS HAUTE COUTURE. To κατάστημα Αρμαρόλα θα ντύσει τις 12 φιναλίστ με εκπληκτικά μαγιό. Φωτογράφος του διαγωνισμού είναι ο Κωσταντίνος Κατσιάνης, το μακιγιάζ των υποψηφίων επιμελείται η Μάχη Τριαντάρη και τα χτενίσματα το κομμωτήριο του Κωνσταντίνου Γούση από τα Τρίκαλα. Η σχολή BEPRO θα περιποιηθεί τα άκρα των υποψηφίων και το μακιγιάζ της επιτροπής. Την ομάδα συμπληρώνουν οι χορογράφοι του Dans.er Ριχάρντ Σιλάνγκι (νικητής του Dancing with the Stars) κι Έφη Γιανναράκη . Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο γνωστός Λαρισαίος σκηνοθέτης, παρουσιαστής Άκης Μιτσούλης. Την διαμόρφωση του χώρου έχει αναλάβει η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗ EXPO ,ενώ την επιμέλεια διακόσμησης η Μπέη Τζίνα και την ανθοδιακόσμηση του χώρου ανέλαβε το ανθοπωλείο ΕΔΕΜ από τα Τρίκαλα .

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η πρώην εστεμμένη του διαγωνισμού Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη. Το παρόν θα δώσουν εστεμμένες του διαγωνισμού όπως η 4η World Beauty Queen Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα ,η παγκόσμια νικήτριά μας Μις Παγκόσμιος Τουρισμός Κατερίνα Μποσκλαβίτη και πολλές ακόμη.

Η προπώληση εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διαγωνισμός στηρίζει ευπαθείς ομάδες και για φέτος επιλέχθηκε η «Κιβωτός του Κόσμου».

http://mouzakinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !