18 Σεπτεμβρίου 2017

Ηράκλειο: "Πήγε τα παιδιά στο σχολείο και ξεψύχησε"






Σοκ και δέος για την εκπαιδευτική κοινότητα του 36ου δημοτικού σχολείου στο Μασταμπά, που δεν μπορεί να συνέλθει από το απίστευτο περιστατικό με το θάνατο της νεαρής μητέρας, που πέθανε το πρωί, έξω από το σχολείο των παιδιών της!

Μια 29χρονη μητέρα που βρέθηκε στο προαύλιο του σχολείου μαζί με την άτυχη μητέρα περιγράφει στο Cretalive τι ακριβώς συνέβη:

" Όπως κάθε μέρα, από τότε που άνοιξε το σχολείο, πήγα το παιδί μου στο σχολείο κι ήταν εκεί και η Μαρία. Έκανε ζέστη, στέκαμε έξω στο δρόμο, όταν ξαφνικά μας εξομολογήθηκε πως πονάει το χέρι της. Ζήτησε νερό και ένιωσε μια τάση για λιποθυμία.

Ξαφνικά, σωριάστηκε μπροστά μας, χωρίς να προλάβουμε να κάνουμε το παραμικρό. Το μόνο που κάναμε ήταν να τη γυρίσουμε στο πλάι και να καλέσουμε το ασθενοφόρο.

Σοκαρίστηκα γιατί την άκουσα να βγάζει έναν περίεργο ήχο από το στόμα σαν ροχαλητό, ενώ έδειξε πως ήταν πολύ σοβαρό από την έκφραση του προσώπου της.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μια νέα κοπέλα έφυγε το πρωί για να πάει στο σχολείο τα παιδιά της και δεν ξαναγύρισε ποτέ!"



cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !