3 Σεπτεμβρίου 2017

Ξενώνας Απαλνή στην Άνω Σκοτίνα Πιερίας



Ο ξενώνας είναι αναπαλαιωμένος παραδοσιακού ρυθμού με τέλεια θέα στον Θερμαϊκό κόλπο. Βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων στις παρυφές του Ολύμπου και μέσα στην καρδιά του δάσους. Ένα δάσος που αποτελείται από καστανιές, έλατα, οξιές και πεύκα. Γάργαρες πηγές παρέχουν άφθονο νερό χειμώνα καλοκαίρι και το τοπίο είναι ιδανικό για ορεινό τουρισμό μια και είναι σε σταυροδρόμι ορειβατικών μονοπατιών.




Απέχει μόνο είκοσι χιλιόμετρα από τον Πλαταμώνα, και δέκα από τη Σκοτίνα συνδυάζει βουνό και θάλασσα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.



Ο ξενώνας περιλαμβάνει 4 δίκλινα δωμάτια παραδοσιακού ρυθμού και μια αίθουσα πρωινών και καφέ.

Κάθε δωμάτιο έχει τις παρακάτω ανέσεις:
Πέτρινο Τζάκι
Σαλονάκι
Ψυγείο
Μπάνιο και 24 ώρες ζεστό νερό
Καλοριφέρ
Αίθουσα Πρωινών
Θέση Πάρκινγκ
Ίντερνετ



Η πανέμορφη πλακόστρωτη αίθουσα πρωινών και καφέ, διακοσμημένη με παραδοσιακά αντικείμενα και έργα τέχνης που θα μαγνητίσουν και τα ποιο απαιτητικά βλέμματα. Ο ξενώνας Απαλνή είναι το ιδανικό μέρος για να βρει κάποιος καταφύγιο μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και σε ένα σαφώς avant garde περιβάλλον.




Τα δωμάτια του παραδοσιακού ξενώνα είναι και αυτά παραδοσιακού ρυθμού με χειροποίητα ξύλινα έπιπλα και τουβλόχτιστο τζάκι.



Το κρεβάτι είναι εντελώς χειροποίητο και παραδοσιακό και μοιάζει να είναι χωνευμένο στην στην πέτρα, ενώ αποτελεί την ιδανική φωλιά για κάθε ζευγάρι, οικογένεια ή μοναχικό τύπο.



Τι λέτε; Εγώ θα κοιμηθώ εδώ πάνω για απόψε και θα βλέπω έξω από το παραθύρι μου το χιόνι σαν κάτασπρο σεντόνι να τυλίγει όλο τον Όλυμπο. Προσοχή τα ξύλινα σκαλάκια να μην πέσουμε με τα μούτρα στον ύπνο…


Μόνο για του εκλεκτούς -όλοι οι καλοί χωράνε μα με 4 δωμάτια, απλώς δεν γίνεται να προλάβετε όλοι- κάντε κράτηση σήμερα στο 6978.746.004


https://anoskotina.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !