7 Σεπτεμβρίου 2017

Η «Κυριακή στο Χωριό» στην Κονταριώτισσα

Η δημοφιλής πολιτιστική εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» θα βρίσκεται από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου στην Κονταριώτισσα μετά από πρόσκληση δική μου και θα υλοποιηθεί με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΙΕΡΕΣ» και ομάδας εθελοντών.





Τις δυο πρώτες ημέρες, δηλαδή στις 6 και στις 7 Οκτωβρίου, τα συνεργεία της εκπομπής θα καταγράφουν διάφορα ρεπορτάζ στο χωριό, τα ήθη και έθιμα, τα θρησκευτικά μας μνημεία, τις φυσικές ομορφιές, τις αγροτικές ασχολίες, τις δραστηριότητες των νέων. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, θα γίνει η εγγραφή της εκπομπής στην πλατεία της Κονταριώτισσας, με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και την παρουσία όλων των συγχωριανών μας . Καλεσμένοι στα τραπέζια των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι του πολιτισμού, αγροτικών συνεταιρισμών, της τρίτης ηλικίας, της νεολαίας, της αιμοδοσίας κ.λ.π.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε ήδη μια συνάντηση με τους παραγωγούς της εκπομπής, προκειμένου να ρυθμιστούν λεπτομέρειες και να οριστικοποιηθούν τα ρεπορτάζ που θα καλυφθούν.


Είναι μεγάλη τιμή για μας, που η πολυαγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο Χωριό», στον νέο κύκλο εκπομπών ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα ύστερα από απουσία χρόνων, αποδέχτηκε την πρόταση μας και θα κάνει γυρίσματα στο χωριό μας.


Πιστεύουμε πως είναι η καταλληλότερη για να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου μας, να προβάλλει και να φωτογραφίσει ουσιαστικά, αληθινά στιγμιότυπα της ζωής των ανθρώπων που ζουν και στηρίζουν την ελληνική περιφέρεια.

Με εκτίμηση

Νάτσιου Παρασκευή

http://kontariotissa.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !