31 Αυγούστου 2017

Κιλκισιακός -Πιερικός 1-1 σε φιλικό παιχνίδι



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε στο Κιλκίς με την ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ στο έκτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι και ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με το σκορ να είναι 1-1 με το σφύριγμα της λήξης. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν σιγά σιγά ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δημιουργήσουν ένα συμπαγές τιμ. Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ χάρισε στην αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ένα λεύκωμα της ιστορίας του Κιλκισιώτικου συλλόγου, έχοντας κοινό έτος ίδρυσης και οι δυο σύλλογοι το 1961. Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά και δίπλα-δίπλα οι φίλαθλοι των δυο ομάδων δίνοντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Κιλκίς στιγμές που βοηθούν και προάγουν την αθλητική κουλτούρα και παιδεία. Οι 150 περίπου φίλαθλοι και των δυο ομάδων αποχώρησαν ικανοποιημένοι αφού απόλαυσαν τις προσπάθειες και των δυο ομάδων σ΄ένα γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας συναρπαστικές φάσεις στις δυο εστίες με τον ΠΙΕΡΙΚΟ να έχει και ένα δοκάρι στο ενεργητικό του σε σουτ του Κατσιαμήτα.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ για τη ευγενή φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και στα μέλη της διοίκησης και εύχεται καλή συνέχεια στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ. Ο εκτελών χρέη προπονητού του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώτης Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο β΄ ημίχρονο των Κατερινιωτών. Γενικά η ομάδα της Κατερίνης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της ομάδας. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Παναγιωτόπουλος στο 20΄για τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ και Καραγκούνης στο 40΄για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους εξής: Παπατολίκας,(Τσιαμπέρας, Τοπουζλής) Καραγκούνης, (Τουλκερίδης), Τερζής,(Παραφέστας), Κυριλλίδης,(Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, (υπό δοκιμήν), Κτιστόπουλος,(Λαμπίρης), Κατσιαμήτας(Καταχιώτης), Γκουντρουμπής(Κωστίκος),Σαμανίδης(Τουλίκας), Κανταρτζής(Γούτσιος), Λαζαρίδης(Κοκονόζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !