13 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση σε σημερινό "καθησυχαστικό" βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ για τους Σ.Μ.Α γενικά...

Επειδή κάποιοι για δικούς τους λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξεταστούν και να αναλυθούν(και άξιος ο μισθός τους) προσπαθούν ν' αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να μας παρουσιάσουν ως αντιδραστικούς χωρίς λόγο και ηλίθιους, εμάς τους κατοίκους της Γανόχωρας, κυκλοφόρησαν σήμερα σε τοπικό blog ένα βίντεο που περιγράφει πόσο όμορφος και κυρίως ακίνδυνος για τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι ένας Σ.Μ.Α., οφείλουμε ν' απαντήσουμε σε αυτούς τους κυρίους.

Σ' έναν όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο κύριοι, η εικόνα που παρουσιάζετε μέσω του βίντεο που βρήκατε στο Youtube, και αναρτήσατε σήμερα, ίσως να μας έπειθε. Ξεχνάτε όμως κάτι πολύ βασικό κύριοι:

Ότι ζούμε στην Κατερίνη, και μέχρι στιγμής, (για να μην πούμε τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον) είδαμε και μάθαμε πως λειτουργεί η διοίκηση του Δήμου. Όπως επίσης ακούσαμε την πλευρά του όπως και τα επιχειρήματα του για τον ΣΜΑ που με το "έτσι θέλω" θα μας φυτέψει μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας.
\
Ακούσαμε προσεκτικά και ον κύριο Ντούρο, ο οποίος προσπάθησε (ανεπιτυχώς βέβαια)να μας δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αγαπητοί κύριοι που θέλετε να μας "ενημερώσετε" για το τι ακριβώς είναι ένας Σ.Μ.Α. διαδίδοντας βίντεο συγκεκριμένων σκοπών, εαν ξοδεύατε λίγο περισσότερο χρόνο θα βρίσκατε και αυτά τα βίντεο (μαζί με δεκάδες ακόμη παρόμοια) που δείχνουν την πραγματικότητα και ΟΧΙ τη πλαστή εικόνα που παρουσιάζετε. Αυτό φοβόμαστε για τον τόπο μας κύριοι!!!

Ρίξτε λοιπόν κι εσείς με τη σειρά σας μια ματιά στα παρακάτω βίντεο και ίσως συμμεριστείτε την αγωνία μας.
Βίντεο 1ο: https://www.youtube.com/watch?v=Z4Iy3_VaFGI
Βίντεο 2ο: https://www.youtube.com/watch?v=lc-FTY3NQMw

Κάτοικος Γανόχωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !