5 Ιανουαρίου 2017

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης



Ο πρόεδρος της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. Α.Ε. κος Στέλλιος Μπουτάρης και ο πρόεδρος του διαγωνισμού κος Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW ανακοινώνουν την διεξαγωγή του


17ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και
3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης

που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη χώρα μας σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου και αποσταγμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, O.I.V.) και την «αναγνώριση του δικαιώματος διοργάνωσης - διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την ευθύνη διοργάνωσης του διαγωνισμού φέρει μία οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από φορείς του κλάδου και ο έλεγχος των διαδικασιών του υλοποιείται από ένα ανεξάρτητο Προεδρείο και εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Γενικού Χημείου του Κράτους και του O.I.V. Τα διαγωνιζόμενα προϊόντα αξιολογούνται από έμπειρους, Έλληνες και ξένους, γευσιγνώστες.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από 3 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Παραλαβή των δειγμάτων: Από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.tiwc.gr), στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. (2310281617 & 2310281632, κος Σεραφείμ Θεοχάρης) και στα ακόλουθα έγγραφα:

- Πρόσκληση συμμετοχής
- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό
- Ειδικές διακρίσεις οίνων
- Δηλώσεις συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !