7 Ιανουαρίου 2017

Η Βέροια αποκτά σκοπευτήριο



Νωρίτερα απ' ό,τι είχε προβλεφθεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί το σκοπευτήριο στη σχολή Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας.

Εξειδικευμένα συνεργεία που εγκαταστάθηκαν από το πρωί της Τετάρτης εργάζονται πυρετωδώς, με ρυθμούς που επιτρέπουν ιδιαίτερα αισιόδοξες προβλέψεις σε ό,τι αφορά το χρόνο αποπεράτωσης και την έναρξης λειτουργίας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, μοναδικό στο είδος του σε όλη την Ελλάδα, κάτι που, εκ των πραγμάτων θα φέρει τη Βέροια στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος.

Πέρα την εκπαίδευση των αστυνομικών δυνάμεων, απ' όλη την Ελλάδα, το σκοπευτήριο θα μπορεί να λειτουργεί και για αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι δημιουργείται μια μοναδική δυνατότητα να δοθεί ώθηση στο άθλημα της σκοποβολής.

Όλο το έργο είναι δωρεά της εταιρίας του κ. Κωνσταντίνου Σούκου, που έχει έδρα τη Λάρισα και επεκτείνεται και τη Βέροια.

Ήδη έχει ξεκινήσει συνεργασία με την επιχείρηση των αδερφών Γιώργου και Πέτρου Φύκατα, στην κατεύθυνση πρωτοποριακού υλικού που θα ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο των κατασκευών!

Το έργο του σκοπευτηρίου δε θα είχε γίνει ποτέ αν δεν υπήρχε ένας άνθρωπος που εργάζεται ασταμάτητα για την αναβάθμιση σε όσο γίνεται υψηλότερο επίπεδο, της σχολής Αστυνομίας της Βέροιας και δεν είναι άλλος από τον διοικητή της, ο κ. Διονύσης Κούγκας.

http://www.verianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !