1 Ιανουαρίου 2017

Συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτικά και χρέη στο δημόσιο στην Πιερία


  • Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης κλοπή χρηματικού ποσού. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος τα ξημερώματα της 25-12-2016 διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε σύμφωνα με τον 40χρονο ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.


Συνελήφθη χθες (31-12-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 5,8 γραμμαρίων και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

  • Συνελήφθη χθες (31-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !