30 Αυγούστου 2016

Οριστικό λουκέτο στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Κλείνει και τυπικά λόγω αρρύθμιστων οφειλών προς τα Δημοσία Ταμεία και πλήθους άλλων απατών «κακουργηματικού χαρακτήρα» το Ι.Ι.ΕΚ ΞΥΝΗ, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας.

Γαϊτανάκι οι υποθέσεις απάτης και φοροδιαφυγής από τον Όμιλο Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων ΞΥΝΗ. Σύμφωνα με το “Βήμα της Κυριακής”, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, άσκησε τις σχετικές διώξεις, σύμφωνα με τις οποίες, τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, κατηγορούνται ότι «από πρόθεση παρέβησαν το καθήκον τους με σκοπό να προσπορίσουν όφελος στην επιχείρηση Ι.ΙΕΚ Ξυνή και στους ιδιοκτήτες της εταιρείας Σοφοκλή και Αθηνά Ξυνή».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ
Εν όψει της περιόδου εγγραφών στα μεταλυκειακά κέντρα εκπαίδευσης, σε ερώτηση που απευθύναμε στο Υπουργείο Παιδείας για το τι μπορούν να πράξουν οι νέοι που έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, πήραμε την απάντηση ότι βάσει νόμου, οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ του οποίου αίρεται η άδεια, δικαιούνται επιστροφής των διδάκτρων που έχουν ήδη καταβάλει, δικαιούμενοι είτε εγγραφής σε άλλο Ιδιωτικό Ι.Ι.Ε.Κ, είτε εγγραφής σε δημόσιο Ι.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !