25 Αυγούστου 2016

Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές παρέχουν ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016».


Ειδικότερα η BLUE STAR FERRIES, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας. Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2016, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά».

Επίσης η Ηellenic Seaways, τονίζει ότι «συνεπής στη δέσμευσή της για ουσιαστική στήριξη των νέων και των οικογενειών τους, προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν. Η έκπτωση θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2016, ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους».

Ακόμη οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, σημειώνεουν ότι «εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο. Συγκεκριμένα: 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX), 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 ή φωτοαντίγραφου αυτού). Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2016».

Επιπλέον «οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ προσκαλούν όλους τους επιτυχόντες να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της εταιρείας. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2016. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία "Minoan Lines Bonus Club" με e-mail:bonusclub@minoan.gr ή φαξ 2810 342607».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !