1 Μαΐου 2016

«Το Ιερό Δέντρο, οι Μύθοι και οι Συμβολισμοί του», παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου


Μια παρουσίαση-ομιλία για το Ιερό Δέντρο, τους μύθους και τους συμβολισμούς του από την συγγραφέα και Υπ. Διδάκτωρ Θεολογίας, Ευλαμπία Τσιρέλη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου, Σάββατο 7 Μαΐου στις 19:30.


Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου και την Εστία Πιερίδων Μουσών. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά, οι: Χριστίνα Παντελίδου (σοπράνο), Ιωάννης Δημητρίου (πιάνο).

Λίγα λόγια για  τη συγγραφέα:

H Eυλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ Θεολογίας στο Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. Έχει γράψει τρία βιβλία: "Ο Θάνατος στην Κελτική Μυθολογία και Παράδοση"(2013), "Το Ιερό Δέντρο. Οι Μύθοι και οι Συμβολισμοί του" (2014) και "Χρόνειρα: παράξενες διηγήσεις κι αδέσποτα ποιήματα" (2015). Ποιήματα και διηγήματά της έχουν διακριθεί σε Ελλάδα κι εξωτερικό, ενώ επιμελείται και ανθολογεί συλλογικές εκδόσεις, σε τέσσερις από τις οποίες έχει συμμετάσχει η ίδια. Είναι η δημιουργός του εργαστηρίου συγγραφής ''Imaginarium'' στον Εκδοτικό Όμιλο Πηγή, όπου διδάσκει συγγραφή και επιμέλεια κειμένου.  https://tsirelievlampia.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !