24 Μαρτίου 2016

Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου στη Λάρισα

Οι εκδόσεις «Εν πλω», με στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου «ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ», το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE, Παπαναστασίου 19, στη Λάρισα.

Οι βιβλιόφιλοι επισκέπτες θα βρουν πολλούς τίτλους ορθόδοξης πνευματικότητας και επιλεγμένα παιδικά βιβλία με έκπτωση έως και 70% των εκδοτικών οίκων: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΤΣΗΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, Ι.Μ.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΙΕΡΟΝ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΟΜΟΣ, ΕΝ ΠΛΩ, ΑΚΡΙΤΑΣ κ.α.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Χρήστου Γουσίδη: "Επίσκεψη στο πατάρι".
O συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου θα παρουσιάσει στα παιδιά, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, μια αληθινή ιστορία από τη νεανική ζωή του Αγίου Νεκταρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !