10 Ιανουαρίου 2015

Άγριο Κράξιμο στην Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου για την κάθοδό της με τη ΝΔ στην Αθήνα !

Πριν από λίγη ώρα η πρώην υποψήφια με τους ΑΝ.ΕΛ στην Πιερία, Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου , προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωσή της για κάθοδο στις εκλογές με τη ΝΔ και μάλιστα στην Β Αθηνών.  Από εκείνη τη στιγμή το facebook έχει πάρει φωτιά με σχόλια που κατά κύριο λόγο κατακρίνουν την απόφασή της. Διαβάστε τι ακριβώς έχει ειπωθεί.




"Η πολιτική συγκυρία και οι απαιτήσεις των καιρών με οδήγησαν μετά από πολύ σκέψη στη σοβαρότερη, ίσως, απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου.
Αφουγκραζόμενη την κοινωνία, αντιλήφθηκα ότι αυτή αναζητά σταθερότητα και ασφάλεια, μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και θυσιών που υφίσταται, οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες και να οδηγηθούμε στο χάος που πρεσβεύει ο ‪#‎Syriza‬ κι ο Alexis Tsipras
Μπροστά σε αυτό το διακύβευμα, αποφάσισα να παραιτηθώ από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που ούτως ή άλλως οδηγεί τη χώρα σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, εξέλιξη που με βρίσκει καθολικά αντίθετη και να προσχωρήσω στην παράταξη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, από την οποία και ιδεολογικά προέρχομαι.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και τους συναγωνιστές στους ΑΝΕΛ για τη στήριξη και την αγάπη τους, το διάστημα της συμπόρευσης μας.
Θεωρώ όμως πως η δεξιά παράταξη, οφείλει να συσπειρωθεί, ώστε να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο μιας αριστερής διακυβέρνησης, με ότι συνεπάγεται αυτό για τα εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα της πατρίδας μας.
Είναι προφανές, ότι η ακραία παροχολογία, παρότι αρέσει σε όλους μας, θα οδηγήσει τη χώρα σε κατάρρευση, αν εφαρμοστεί.
Γι αυτούς όλους τους λόγους, αλλά και για μια χώρα με κύρος, αξιοπιστία και προοπτική εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανταποκρίθηκα θετικά στο πατριωτικό κάλεσμα της ευθύνης και γι'αυτό εντάσσομαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών.
Άλλωστε, οι ιδέες μου για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, είναι αυτές που θεμελιώνουν την ύπαρξη μου.
Γι' αυτά τα ιδανικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλο μου το είναι για μια Ελλάδα ισχυρή και Εθνικά υπερήφανη.
Καλώ τους φίλους και συναγωνιστές μου, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να δομήσουμε μαζί αυτά που ο ‪#‎patriotikosparemvatismos‬πρεσβεύει.
Η ΕΛΛΑΔΑ πάνω απ' όλα! Καλή δύναμη σε όλους"!
  • Αρέσει σε 3 άτομα.
  • Kostas Paros ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ
  • George Koutsonikas Κρίμα....... αλλά το να στραφεί κανείς με τους καταστροφείς της πατρίδος δεν ειναι και οτι καλύτερο........ η ένταξή σας στο κίνημα αποδεικνύεται οτι ήταν εκ του πονηρού...... δυστυχώς το να ειναι επιστήμων κάποιος δεν αρκεί πλέον..... καλή τύχη στην επιστροφή στην πολιτική σας οικογένεια.....
  • Fotini Athanassopoulou ΝΤΡΟΠΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ.......
  • Sakis Ziakas ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
  • George Koutsonikas Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε..... μιά στεναχώρια και ενα γαμώτο λιγότερα........ και αέρα στα πανιά της....
  • Nick Sereslis Τριανταφυλλια ειλικρινα,τι να πω!Ετσι κοριτσι μου δεν γινονται αγωνες...ντροπη...
    1 ώρα · 2
  • Petros Giannoulis Ρε συ Τριανταφυλλιά πλάκα μας κάνεις?
    1 ώρα · 2
  • Βίκυ Χατζή ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !