8 Ιανουαρίου 2015

13 νεαροί αθλητές και αθλήτριές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε σειρά προπονήσεων επίλεκτων κωπηλατών


Ιδιαίτερα δυναμικά ξεκίνησε το 2015 για την Πιερική κωπηλασία αφού 13 νεαροί αθλητές και αθλήτριές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης , κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε σειρά προπονήσεων επίλεκτων κωπηλατών που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Σαββατοκύριακο της νέας
χρονιάς. Γεγονός που δείχνει ότι ο ιστορικός σύλλογος που τόσες πολλές επιτυχίες έχει φέρει στον τόπο μας, διαθέτει γερές βάσεις και πολλά ακόμη να προσφέρει.
Πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδιακή προπονήτρια επικεφαλής ανάπτυξης κα Δήμητρα Γιαννιού, αξιολογώντας τα αποτελέσματα που προέκυψαν από ειδικά τεστ που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης σε ομίλους όλης της Ελλάδας, επέλεξε από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης 8 αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2001
ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗ ΝΙΚΟ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΝΑΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ
ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΚΟ
ΤΖΙΟΜΠΑΝΟ ΖΑΧΑΡΙΑ
ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΙΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Καθώς και 5 αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2002:
ΚΑΖΑΝΤΖΗ-ΓΟΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΣΑΒΒΑ
ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ και
ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Οι νεαροί ταλαντούχοι κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. προπονήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλους επιλεγμένους αθλητές από ομίλους της Βόρειας Ελλάδας, υπό την επίβλεψη ομοσπονδιακής προπονήτριας ανάπτυξης κας Δ.Γιαννιού και του Ομοσπονδιακού προπονητή κου Σ.Αθανασιάδη αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις πολύτιμες συμβουλές του Εθνικού προπονητή άρσης βαρών κου Δ.Ιωαννίδη, για τη σωστή τεχνική στη προπόνηση δύναμης.
            Καμπ ανάπτυξης για επιλεγμένους νεαρούς αθλητές κωπηλασίας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με σκοπό την ανάπτυξη μιας ενιαίας τεχνικής σε όλους τους αθλητές που αργότερα θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !