29 Μαρτίου 2016

Ταϊβάν: 33χρονος αποκεφάλισε νήπιο στη μέση του δρόμου

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ταϊβάν η δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, από έναν άνδρα που, χωρίς καμία αφορμή, έβγαλε έναν μπαλτά στη μέση του δρόμου και έκοψε τον λαιμό του παιδιού.


Το κοριτσάκι, η μικρή Λιού, κατευθυνόταν μαζί με τη μητέρα του σε έναν σταθμό του μετρό στην Ταϊπέι όπου επρόκειτο να συναντηθούν με συγγενικά πρόσωπα, όταν δέχτηκε την επίθεση, ανέφερε η αστυνομία.

Ο δράστης, ένας 33χρονος άνδρας ονόματι Ουάνγκ, ακινητοποίησε τη μητέρα και αποκεφάλισε το παιδί με έναν μπαλτά. "Η μητέρα ρίχτηκε πάνω του για να τον εμποδίσει αλλά εκείνος ήταν πιο δυνατός και την έσπρωξε στο πλάι", διευκρίνισαν οι αρχές. Η Λιου πέθανε επί τόπου.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε την ηλικία του θύματος όμως σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Λιου ήταν μικρότερη από 4 ετών.

Ο Ουάνγκ ήταν γνωστός στις αρχές για αδικήματα που σχετίζονταν με ναρκωτικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Apple Daily ήταν άνεργος, ζούσε με τους γονείς του και είχε νοσηλευτεί για ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ταϊβάν Μα Γινγκ-τζέου ζήτησε να γίνει εξονυχιστική έρευνα για την υπόθεση και η αστυνομία έλαβε την εντολή να εντείνει τις περιπολίες της σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !