3 Αυγούστου 2016

Ο επιχειρηματίας Λευτέρης Λινάρδης ενδιαφέρεται για τον Πιερικό

Με κάθε επισημότητα το PierikosNews σας καταθέτει την επιστολή ενδιαφέροντος του κ.Λευτέρη Λινάρδη (Αθηναίου επιχειρηματία του ναυτιλιακού χώρου), ο οποίος διαβεβαιώνει μέσα απο αυτή, το επίσημο ενδιαφέρον του για την ομάδα του Πιερικού.
Ενώ μιλάει για τους στόχους και το όραμα που έχει να προσφέρει στην ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η σύγκλιση γενικής συνελεύσεως του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, όπως η νυν διοίκηση είχε υποσχεθεί εφόσον το ενδιαφέρον γίνει επίσημο. Η λύση αυτή δίνει ένα μεγάλο όραμα για την ομάδα του Πιερικού, και πλέον πρέπει να υποστηριχθεί απο τους πάντες, διότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την κορυφαία ομάδα της Κατερίνης, να πραγματοποιήσει με μεγάλες δυνατότητες την επιστροφή του στα λημέρια οπού πραγματικά ανήκει!




Αθήνα 3/8/2016

«Με αφορμή τα όσα διακινούνται στον αθλητικό τύπο της Πιερίας, σχετικά με το ενδεχόμενο ενεργούς συμμετοχής μου στη διοίκηση του Πιερικού, οφείλω απευθυνόμενος στους φιλάθλους και οπαδούς του ιστορικού Πιερικού να επισημάνω τα ακόλουθα:

 Πράγματι, επέδειξα και έχω ενεργό ενδιαφέρον για να υποστηρίξω διοικητικά και οικονομικά μια φιλόδοξη προσπάθεια αναμόρφωσης, ενίσχυσης και ανόδου του Πιερικού. Στο πλαίσιο αυτό τόσο εγώ ο ίδιος όσο και στενοί μου συνεργάτες συνομιλήσαμε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός.
Ο κ.Παπαδόπουλος με στέρεα επιχειρήματα μας έπεισε ότι είναι δυνατή η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία με ένα ρεαλιστικό πλάνο μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθει εκεί που της αξίζει και να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα των μεγάλων κατηγοριών.

 Κατόπιν τούτου, με την παρούσα θέλω να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και να τους διαβεβαιώσω ότι εφόσον μας δοθεί η δυνατότητα από τη Γενική συνέλευση του Πιερικού θα εργασθούμε για την ικανοποίηση των παραπάνω στόχων. Επιθυμώ να στηρίξω αποφασιστικά τη φιλόδοξη προσπάθεια αναζωογόνησης του ιστορικού Πιερικού .
Άμεσοι συνεργάτες μου τα στελέχη του Διοικητικού συμβουλίου αλλά κυρίως οι πολυπληθείς φίλαθλοι του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η γενικότερη αθλητική κοινότητα  του νομού.

 Αρχικά θα προτείνω επικεφαλής της προσπάθειας μας να τοποθετηθεί συνεργάτης και φίλος μου διότι τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις μου.

 Μπορούμε όλοι μαζί να χτίσουμε ένα μεγάλο ΠΙΕΡΙΚΟ.»

Με τιμή
Λευτέρης Λινάρδης


MEDEA MANAGEMENT LIMITED SUITE 1001-2,ALBION PLAZA,2-6 GRANVILLE ROAD, TSIM SHA TSUI,KOWLOON,HONG KONG

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας κ.Λινάρδης με τους κ.Παπαδόπουλο και κ.Κελαιδίτη



Παρακάτω σας καταθέτουμε την επίσημη επιστολή του κ.Λινάρδη Λευτέρη έτσι όπως μας στάλθηκε..



Πηγή: Pierikosnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !