3 Αυγούστου 2016

Γύριζε ακατάλληλα βίντεο με τον 14χρονο γιο της – Έκανε έρωτα μαζί του

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 5 χρόνια μια γυναίκα που γύριζε ερωτικές ταινίες με τον έφηβο γιο της. Η 36χρονη έκανε σεξ με τον 14χρονο γιο της και έστελναν τα ερωτικά βίντεο από το κινητό της τηλέφωνο σε έναν ξάδερφό της στο Πακιστάν.

Ήταν τόσο αδίστακτη που έβγαζε και άσεμνες φωτογραφίες της 3χρονης κόρης της που του έστελνε για να επεξεργάζεται το υλικό. Τα βίντεο ανακαλύφθηκαν όταν μια από τις άλλες κόρες της δανείστηκε το κινητό της μητέρας της όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στα πρώτα βίντεο υπήρχαν εικόνες με την 36χρονη και τον 14χρονο γιο της να κάνουν στοματικό έρωτα και άλλες σεξουαλικές πράξεις. «Του έλεγε να τραβά βίντεο. Φαίνεται ολοκληρωμένη επαφή. Ο 14χρονος ήταν με τη μητέρα του γυμνή να τρίβει το στήθος και τα γεννητικά της όργανα», τόνισε ο εισαγγελέας Ian Kolvin.
H 36χρονη από το St Mellons στο Κάρντιφ είπε στην αστυνομία πως είχε συμφωνήσει να κινηματογραφεί τις σεξουαλικές συνευρέσεις με τον γιο της για να ευχαριστήσει έναν ξάδερφό της στο Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !