3 Αυγούστου 2016

Αλεξάνδρα Γκράβας, Βασίλης Λέκκας στο αρχαίο θέατρο Δίου


Η διεθνούς φήμης σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, ο Βασίλης Λέκκας και η Ορχήστρα Νέων  του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου Δίου την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου τραγουδώντας την ελληνική ποίηση.

Η σκηνή του αρχαίου θεάτρου θα πλημμυρίσει από στίχους και μουσική  και οι συντελεστές υπόσχονται μια μοναδική βραδιά στη σκιά του Ολύμπου αυτό το αυγουστιάτικο βράδυ μιλώντας με ενθουσιασμό για τη μουσική αυτή σύμπραξη .
Η διεθνής Ελληνίδα μετζοσοπράνο έδωσε τέσσερις sold out συναυλίες στο εθνικό θέατρο της πόλης Σιαμέν (Xiamen) της περιφέρειας Gulangyu, που είναι γνωστή και με το όνομα “the piano island” και έγινε για άλλη μια φορά πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.
Παρουσίασε μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες της βδομάδα ελληνικής μουσικής, τραγουδώντας έργα κορυφαίων Ελλήνων συνθετών. Το πρόγραμμα της που έχει τίτλο GREEK INSPIRATIONS (Ελληνικές εμπνεύσεις) στηρίζεται, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, σε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και η κορυφαία λυρική ερμηνεύτρια το έχει ήδη ταξιδέψει με μεγάλη επιτυχία το 2015  στην Χιλή, την Βραζιλία, το Μεξικό, τη Γερμανία και το Βέλγιο
Σολίστ: Β. Λέκκας, Α. Gravas Συμμετέχουν: Φ. Σέρβου, Κ. Μυστακίδης Μαέστρος: Ν. Πατρής

Γενική Είσοδος: 7€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !