3 Αυγούστου 2016

Πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού με την καθοδήγηση του Χ.Δανδίκα

Ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου με την καθοδήγηση του προπονητή Χρήσιμου (Μάκη) Δανδίκα.

Ο Μάκης Δανδίκας καλωσόρισε ξεχωριστά έναν-έναν παλιούς και νέους παίκτες, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο βρέθηκε στη προπόνηση με τον κ. Παναγιωτίδη να πραγματοποιεί ομιλία στους ποδοσδφαιριστές ξεκαθαρίζοντας από την αρχή πως ο μόνος στόχος είναι η επάνοδος στη Γ΄ Εθνική.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο προπονητής του Κιλκισιακού Μάκης Δανδίκας λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση δήλωσε:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κιλκισιακού που με εμπιστεύτηκε και εφέτος να συνεχίσω στο τιμόνι της ομάδας.
Θεωρώ πως εφόσον ο Κιλκισιακός παρουσιάσει το πρόσωπο που έδειξε τους τρεις τελευταίους μήνες του περσινού πρωταθλήματος, ο στόχος που έχουμε θέσει είναι εφικτός.
Μέχρι τώρα έχουμε ενισχυθεί αρκετά, και αναμένονται δυο-τρεις κινήσεις ακόμη για να κλείσουμε το ρόστερ. Μέσα από τα φιλικά που έχουμε κλείσει θα δούμε την όποια έλλειψη και θα τη καλύψουμε.
Καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές!»
Εντός των αμέσως προσεχών εικοσιτετραώρων θα δημοσιοποιηθεί και το πλήρες πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας.
Εν τω μεταξύ η β’ ομάδα του Κιλκισιακού, που προήχθη φετος στην α’ (Δευτέρα τη τάξει) κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς, ως Προοδευτική Σταυροχωρίου, θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται γιά την νέα περίοδο την Πέμπτη 18.8.16 στο ίδιο γήπεδο και με την ίδια ώρα έναρξης υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Πελίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !