1 Απριλίου 2016

Κατερίνα Τερζοπούλου "Μπορεί να με κέρδισε η μουσική, αλλά η δημοσιογραφία με βοήθησε πάρα πολύ



Η Κατερίνα Τερζοπούλου επέστρεψε δυναμικά με το νέο της Digital Single με τίτλο «Μη μου μιλάς», μια δυναμική pop – rock μπαλάντα που κυκλοφορεί από την 14 Music και μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός. Κατερίνα, πότε κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο single;

Κ.Τ.: Κυκλοφόρισε επίσημα, μέσω της InsideOut Music / 14Music στις 24 Φεβρουαρίου μαζί με το official βιντεοκλίπ.

Πως αισθάνεσαι που ερμηνεύεις κάτι που είναι δικό σου, ένα προσωπικό σου βίωμα, ή, ίσως ιστορία κάποιων φίλων σου;

Κ.Τ.: Λίγο-πολύ, όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο, μια μικρή στεναχώρια, μια απογοήτευση, κάτι που μας αναστάτωσε για λίγο τη ζωή... Νιώθω μεγάλη χαρά που για πρώτη φορά παρουσιάζω ένα τραγούδι με δικούς μου στίχους και ο κόσμος το αγκαλιάζει τόσο ζεστά!

Έγραφες γενικά ή, είναι κάτι το οποίο τελευταίως αποτελεί μορφή έκφρασης για σένα;

Κ.Τ.: Από μικρή μου άρεσε να γράφω στίχους. Ότι ένιωθα και ότι παρατηρούσα γύρω μου ήθελα να τα γράφω σε ένα τετράδιο. Συνήθως το περιεχόμενο των στίχων μου έχει να κάνει με την αγάπη, τον έρωτα, το θυμό, το πάθος, τη φιλία, το μίσος και γενικά ότι μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος για έναν άλλον.

Έχεις στις αποσκευές σου προηγούμενες επίσημες κυκλοφορίες από την συνεργασία σου με τον συνθέτη – στιχουργό – ενορχηστρωτή Νίκο Τερζή. Πως θα περιέγραφες αυτή τη συνεργασία;

Κ.Τ.: Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα τον Νίκο Τερζή, που πίστεψε σε μένα και μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του. Έχουμε κάνει τόσο όμορφες δουλειές, που μέσα από αυτές έμαθα πολλά πράγματα για τη μουσική και την αγάπησα ακόμα περισσότερο. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που συνεργάζομαι μαζί του!

Πέρα από ερμηνεύτρια και δημιουργός πλέον, έχεις και την ιδιότητα της Δημοσιογράφου, κάτι με το οποίο δεν έχεις ασχοληθεί έως σήμερα. Πως και γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη κατεύθυνση;

Κ.Τ.: Ήταν κάτι που αποφάσισα ξαφνικά. Τα μαθήματα στη σχολή είχαν πολύ ενδιαφέρον (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ορθοφωνία, κλπ). Μπορεί να με κέρδισε η μουσική, αλλά η δημοσιογραφία με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό που κάνω τώρα.

Πότε ξεκίνησαν οι μουσικές σου σπουδές;

Κ.Τ.: Από 15 ετών, ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής και κλασσικής κιθάρας στο ωδείο ΑΛΥΠΙΟΣ. Στη συνέχεια, από το 2007, ξεκίνησα να κάνω φωνητική με τη Σοφία Βόσσου, η οποία με βοήθησε αρκετά και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!

Μίλησέ μας για τις CHAOTIC ANGELS. Ένα gothic group σε μια εποχή που το συγκεκριμένο είδος μουσικής αποτελούσε παρελθόν.

Κ.Τ.: Η ιδέα για τις Chaotic Angels ήταν του Νίκου Τερζή. Οι Chaotic Angels ήταν ένα ντουέτο με Pop-Rock διάθεση και πινελιές Goth στο στυλ. Αρκετά μικρές τότε, εγώ και η φίλη μου, Εύη, ξεκινήσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας μουσικά βήματα με πολύ διάθεση και πολύ ενθουσιασμό. Έτσι λοιπόν, κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας τραγούδι, με τίτλο “Έκλειψη ολική”, σε στίχους Πάνου Φαλάρα και μουσική Νίκου Τερζή, του οποίου το βιντεοκλίπ, σκηνοθέτησε ο Μανώλης Τζιράκης

Από τότε μέχρι σήμερα, μεσολάβησαν αρκετά singles. Ας τα θυμηθούμε....

Κ.Τ.: Μετά τις Chaotic Angels, ακολούθησε άλλο ένα τραγούδι, με τίτλο “Δε με πιάνεις”, σε συνεργασία με τον Νίκο Τερζή και φιλική συμμετοχή τον Bo Fugitive, το οποίο κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ Music Greece.

Το 2013, ξεκίνησα την συνεργασία μου με την InSideOut music web promotion, μέσω της νέας μου δισκογραφικής στέγης Fm Records S.A και κυκλοφορώ το 1ο ολοκληρωμένο Digital Album με τιτλο «Το τέλος του φόβου» με υπογραφές Νίκου Τερζή και Τάσου Βουγιατζή.




Το 2014, μέσω της XRC RECS USA, κυκλοφόρησα το επόμενο Digital Single με τίτλο "Με σένα πλάι μου" σε ποπ - ροκ ύφος με έντονη καλοκαιρινή διάθεση. Σε στίχους Γιάννη Φωτάκη και μουσική Νίκου Τερζή.




Το 2015, κυκλοφόρησα μέσω της 14Music, άλλο ένα Digital Single με τίτλο «Η Κλωστή», η πρώτη μου μπαλάντα σε μουσική και ενορχήστρωση Νίκου Τερζή και σε στίχους της Άννας Πασχάλη.


Φτάνοντας στο “σήμερα”, σας παρουσιάζω το νέο μου Digital Single με τίτλο «Μη μου μιλάς», μια δυναμική Pop–Rock μπαλάντα που κυκλοφορεί από την 14Music σε μουσική Δημήτρη Διπλάρα / Κατερίνα Τερζοπούλου και στίχους Κατερίνα Τερζοπούλου.




Που σε συναντάμε σήμερα και που συναντάς εσύ το κοινό σου;
Κ.Τ.: Ο κόσμος μπορεί να μαθαίνει νέα μου μέσω της επίσημης σελίδας της InsideOut Music Web Promotion, από την σελίδα μου στο Facebook αλλά και από την επίσημη σελίδα μου, www.katerinaterzopoulou.com, για live, εκδηλώσεις και για ότι νεότερο έχω.

Και τα επόμενα καλλιτεχνικά σου σχέδια;

Κ.Τ.: Πρόσφατα έγινε η τελευταία μου κυκλοφορία και είναι λίγο νωρίς για τα επόμενά μου σχέδια. Πολλές μουσικές ιδέες τριγυρίζουν στο μυαλό μου, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη...



Κατερίνα, σ΄ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Κ.Τ.: Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !