4 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Στους ρυθμούς της Αποκριάς θα χτυπήσει την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου η “καρδιά” του Ελευθερίου Κορδελιού, όπου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού διοργανώνει μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους και κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο θεατράκι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Στην παρέλαση καρναβαλιστών, που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού αλλά και ομάδες από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Με δύο σημεία εκκίνησης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, οι καρναβαλιστές θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους χορεύοντας και τραγουδώντας για να καταλήξουν στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως.

Η παρέλαση θα κορυφωθεί με το παραδοσιακό έθιμο της καύσης του βασιλιά Καρνάβαλου στο θεατράκι του πεζοδρόμου Εθνικής Αντιστάσεως, όπου υπό τους ήχους μουσικής ορχήστρας θα στηθεί ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι, με δωρεάν διάθεση κρασιού καθώς και των απαραίτητων συνοδευτικών εδεσμάτων της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !