27 Ιουλίου 2015

Θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές η ΤΕΛΕΙΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ δημιουργήθηκε και λειτουργεί με στόχο να αποτελέσει μέσο έκφρασης της φωνής της λογικής και της φωνής του πολίτη.

Του πολίτη που αγανακτεί με τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
Του πολίτη που αναζητά πρακτικές λύσεις στα προβλήματα του.

Του πολίτη που απογοητεύτηκε από τα μεγάλα λόγια και ζητά έργο χειροπιαστό, που θα κάνει τη ζωή του καλύτερη.
Του πολίτη που κουράστηκε να μην του δίνουν σημασία τα παλαιά πολιτικά κόμματα, και ψάχνει διέξοδο για να ακουστεί.

Στις δραματικές στιγμές που περνά η Ελλάδα, με απόλυτη ευθύνη του παλαιού κομματικού συστήματος, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για να υπηρετήσουμε το  στόχο μας, από την πρώτη γραμμή.    

Η ΤΕΛΕΙΑ θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με πλήρεις συνδυασμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν έχουμε - και δεν θέλουμε να έχουμε - οικονομικούς υποστηρικτές για να χρηματοδοτήσουν μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχουμε όμως  εθελοντές που πιστεύουν στις ιδέες και τις προτάσεις μας.

Δεν έχουμε - και δεν θέλουμε να έχουμε -  προνομιακές  σχέσεις με τα ΜΜΕ. Έχουμε όμως τη δύναμη που μας δίνει η κοινή λογική και η ειλικρίνεια με την οποία απευθυνόμαστε  στον κάθε πολίτη.

Δεν έχουμε - και δεν θέλουμε να έχουμε - μεγαλεπήβολα σχέδια και λόγια μεγάλα.   Έχουμε όμως  συγκεκριμένες προτάσεις, που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Ευχαριστούμε τα στελέχη του κόμματος μας  για την πρόταση τους να αναδειχτούν οι υποψήφιοι της ΤΕΛΕΙΑΣ  μέσα από ανοικτή εκλογική διαδικασία, στην οποία η συμμετοχή των πολιτών θα είναι ελεύθερη. Δεν μας εξέφρασε και δεν θα μας εκφράσει ποτέ η λογική της λίστας.

Καλούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, που πιστεύει στη κοινή λογική,  που θέλει να αποδοκιμάσει το παλιό πολιτικό σύστημα, που θέλει διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, που θέλει  να έχει λόγο και ρόλο να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας. Ως υποψήφιος, στέλεχος, εθελοντής, φίλος.

Να στηρίξει την ΤΕΛΕΙΑ, για να δώσει δύναμη στη δική του φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !