27 Ιουλίου 2015

5 Σεπτεμβρίου η φετινή 80ή Διεθνής 'Εκθεση Θεσσαλονίκης

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εισέρχεται η 80ή Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, με τη φιλοδοξία να αναδείξει τον επετειακό χαρακτήρα της ενσωματώνοντας πολλές εκπλήξεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.
"Η ανοδική πορεία της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τη φετινή έκθεση, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 14 θεματικά αφιερώματα, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Ο αγροδιατροφικός τομέας, η ενέργεια, η δόμηση, οι νέες τεχνολογίες και η πληροφορική είναι ορισμένα μόνο από τα θεματικά αφιερώματα", υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo AE.
Κομβικό ρόλο στην 80η ΔΕΘ θα έχουν τα επιμελητήρια και οι περιφέρειες, που συμμετέχουν στο θεματικό αφιέρωμα "Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα", προερχόμενα από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα. Τα επιμελητήρια συγκεντρώνουν υπό την "ομπρέλα" τους δεκάδες επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Παράλληλα, η 80η ΔΕΘ θα πλαισιωθεί και από ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με συναυλίες, μουσικές παραστάσεις και θέαμα, που καλύπτει τις επιθυμίες όλων των ηλικιών. Ειδικά για το χρονικό διάστημα λειτουργίας της φετινής έκθεσης θα λειτουργήσει ξανά για τους μικρούς φίλους της ΔΕΘ το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας.
Το παιδί βρίσκεται στο επίκεντρο και του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθρια σκηνή στην 80η ΔΕΘ και φέτος θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα με τρία χρηματικά βραβεία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τις 10 Αυγούστου την σχετική φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση http://tif. helexpo.gr/tif/el/meres_theatrou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !