18 Μαΐου 2015

Το 13χρονο ταλέντο του ΠΑΟΚ, που άφησε άφωνη την Ευρώπη !

«Έβγαλε μάτια» στη Σουηδία Τεράστιος γκολτζής, μεγάλη «πάστα» επιθετικού. Το άστρο του 13χρονου στράικερ της ομάδας Κ13 του ΠΑΟΚ, έλαμψε και στην Ευρώπη.  Ο μικρός έδειξε το αστείρευτο ταλέντο του!


Ο λόγος για το Χρήστο Τζόλη που φορώντας τη φανέλα με το 10 πέτυχε συνολικά 11 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ στο τουρνουά  «Lennart Johansson», που η ομάδα Κ13 του ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό στα πέναλτι την πρωτιά, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Τζόλης πέτυχε τέσσερα γκολ, στο 5-1 με την Κρίσταλ Πάλλας, έκανε χατ-τρικ στο 3-0 με την Κοπεγχάγη, σημείωσε δύο τέρματα στο 5-0 με την ΑΙΚ Στοχκόλμης και πέτυχε το μοναδικό γκολ που έδωσε τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γιουβέντους. Στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης (1-1), σημείωσε το εντέκατο προσωπικό του τέρμα και ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 2002 είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που πήγε στην Τούμπα από τη Δόκα Πενταλόφου του 2010. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι είχε αναδειχθεί MVP στο LuKoil Cup στην Κωνσταντινούπολη, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τα χέρια του Σνάιντερ (photo).

Ο γκολτζής του Δικέφαλου έχει "τρελάνει" κυριολεκτικά τους ευρωπαίους σκάουτερ, προπονητές και μάνατζερς και, αν συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον τους να πάρει κάποια στιγμή επίσημη μορφή.
Πηγή Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !