5 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία του Αετού Σκύδρας

Τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι ομάδες που έχουν αγανακτήσει με όλα τα γεγονότα και καταστάσεις που αμαυρώνουν τον ποδοσφαιρικό χώρο στα γήπεδα της Πέλλας. Μια από αυτές και η ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας που επανασυστάθηκε στο περσινό πρωτάθλημα και φέτος κάνοντας δυνατές κινήσεις στον μεταγραφικό χώρο ξεκίνησε αποφασισμένη να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στις υψηλές κατηγορίες που της αρμόζει.
 
Αυτό βέβαια θα ήταν ευκολότερο αν τα παιχνίδια γίνονταν μονό εντός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του συλλόγου, οι ''παράγκες' που υπάρχουν είτε μέσα στην ΕΠΣ είτε στην Διαιτησία δυσκολεύουν πολύ αυτό το έργο αφού σε πολλούς αγωνες η διαιτησία έχοντας ''πάρει'' εντολές από αρμοδίους καθοδήγει τα αποτελέσματα με τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις της. Δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιοι άνθρωποι που έχουν υπεύθυνες θέσεις μέσα στην ΕΠΣ να προμοταρουν με πλάγιους τρόπους τις ομάδες από τα χωριά απ’ όπου κατάγονται οι διαμένουν και αυτές να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικούν την άνοδο.  Είναι απαράδεκτο. Δεν το δεχόμαστε και ουτε είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε καθοδηγούμενες  και προκλητικές διαιτησίες που είναι σκεπασμένες από την ''μεγάλη ομπρέλα'' των επισήμων Διαιτητών που είναι υπεύθυνοι για τον ορισμό των διαιτητών. 
 
Στην ίδια ανακοίνωση το Σωματείο του Αετού Σκύδρας αναφέρει ότι έχει μεγάλη ιστορία και ότι δεν μπορεί ο καθε νεαρός φιλόδοξος διαιτητής να προκαλεί με την συμπεριφορά του παίκτες και προπονητές και αυτό να μένει ατιμώρητο. Το ΔΣ του συλλόγου που υπογράφει το ανακοινωθέν διαμηνύει ότι: «Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την δικαιοσύνη στους αγωνες και θα αντιμετωπίσουμε όποιον σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι ας παραιτηθούν να αναλάβουν νέοι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε καμιά παράγκα 
 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !