5 Ιανουαρίου 2016

Φαίη Καλυβιώτη: Η Μις Γιανγκ Θεσσαλία 2015

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015 η Θεσσαλία έστεψε τις καλλονές που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό για το 2016!
Στο Valis Resort στην Αγριά Βόλου, ολοκληρώθηκε ο 2ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς και μεγάλη νικήτρια της βραδιάς στέφθηκε Miss Thessaly 2015 (Σταρ Θεσσαλία) η Σοφία Ζαχαριάδου. 


Τον τίτλο της 1ης Αναπληρωματικής κατέκτησε η Κατερίνα Μποσκλαβίτη από την Καρδίτσα ενώ Μις Γιανγκ Θεσσαλία 2015 αναδείχθηκε η Φαίη Καλυβιώτη επίσης από την Καρδίτσα. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 12 πανέμορφα κορίτσια, με δύο συμμετοχές να εκπροσωπούν την Καρδίτσα όπου και οι δύο καλλονές κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλους τίτλους. 
Ας γνωρίσουμε όμως την Μις Γιανγκ Θεσσαλία 2015:
Η 19χρονη Φαίη Καλυβιώτη κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι δευτεροετής φοιτήτρια. Σπουδάζει Φυσικοθεραπεία στην Θεσσαλονίκη και μαθαίνει Γαλλικά και Ρώσικα.
Η αγάπη της για τον αθλητισμό την οδήγησε να ασχοληθεί με αυτόν από πολύ μικρή ηλικία. Η ενασχόλησή της με τον στίβο διήρκεσε 10 χρόνια. Υπήρξε αθλήτρια στο άλμα εις ύψος συμμετέχοντας σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις με αποκορύφωμα τον Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου 2014. Αγαπά, επίσης, το μπάσκετ καθώς είναι ένα άθλημα που, όπως εκείνη συνηθίζει να λέει, την αποφορτίζει και την χαλαρώνει. Μπορεί η αγάπη της να είναι ο αθλητισμός αλλά το πάθος της αποτελούν τα ταξίδια και η μόδα.
Της αρέσει να γνωρίζει διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες και να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Το μόντελινγκ είναι ένα παιδικό της όνειρο που σιγά-σιγά γίνεται πραγματικότητα. Αν και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ομορφιάς, έχει ήδη συμμετάσχει σε επιδείξεις και φωτογραφίσεις. Μετά την ανάδειξη της ως Miss Teen Thessaly 2015, θα συνεχίσει να βελτιώνεται, πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως μοντέλο.

KARDITSALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !