27 Ιουνίου 2015

Κλειστοί δρόμοι λόγω ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ», από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της οδού Σνωκ του Δήμου Θεσ/νίκης. Για την εκτέλεση των εργασιών θα
παραμείνει κλειστό το τμήμα της ανωτέρω οδού από τη συμβολή της με την οδό Θερμοπυλών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καρακάση, για το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 28-06-2015 έως και την Τρίτη 30-06-2015.

     Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
-  Από την οδό Δελφών προς την οδό 25ης Μαρτίου μέσω των οδών Δελφών – Καρακάση - Πλατεία Πατρικίου Μηνά – Κρήτης – 25ης Μαρτίου.
-   Από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Δελφών μέσω των οδών 25ης Μαρτίου – Αλεξάνδρειας – Λάμπρου Πορφύρα – Πλατεία Πατρικίου Μηνά – Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ - Δελφών.

     Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.    


     Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !