26 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις για κλοπές σε Κατερίνη, Βέροια, και Νέα Μουδανιά


  • Συνελήφθη χθες (25-06-2015) το απόγευμα στην Πιερία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης 57χρονος υπήκοος Σερβίας για κλοπή. Ειδικότερα προέκυψε από την έρευνα ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ευρισκόμενος σε παραλία της
    περιοχής αφαίρεσε από 27χρονο υπήκοο Ρωσίας τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα. Κατόπιν αναζητήσεων ο συλληφθείς εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας μέρας σε περιοχή της Πιερίας να επιβαίνει σε όχημα και συνελήφθη. Ακολούθως κατόπιν έλεγχου του οχήματος καθώς και του χώρου όπου διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
  • Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 3 περιπτώσεις κλοπών χρηματικών ποσών από καταστήματα στη Βέροια. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης ημεδαπής για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε πως το χρονικό διάστημα 29/31-05-2015, η προαναφερόμενη δρώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία (θραύση υαλοπίνακα) διέρρηξε 3 καταστήματα στην Βέροια και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.
  • Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού από 53χρονο ημεδαπό στα Νέα Μουδανιά. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου υπηκόου Αλβανίας για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι το απόγευμα της 13-06-2015 ο 39χρονος ευρισκόμενος εντός καταστήματος αφαίρεσε από τον παθόντα χρηματικό ποσό.
  • Συνελήφθη χθες (25-06-2015) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής 52χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα προέκυψε από την έρευνα ότι βραδινές ώρες της 24-06-2015 αφαίρεσε από την οικία 36χρονου ημεδαπού στα Νέα Μουδανιά ένα ποδήλατο. Το προαναφερόμενο ποδήλατο βρέθηκε και  αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !