26 Ιουνίου 2015

Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργείται στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που προωθεί, ξεκίνησε τις διεργασίες για τη δημιουργία και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο θα δώσει «ανάσα» σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας.

Ήδη, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης που έχει αναλάβει να συντονίσει την όλη προσπάθεια, πραγματοποιεί επαφές με φορείς ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δράση.
Καλείται κάθε συμπολίτης μας που θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την πρωτοβουλία, να επικοινωνήσει με τον Δήμο Αλμωπίας.
Ο κ. Τσιμτσιρίδης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Σε μία δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, ο Δήμος μας δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος, ειδικά σήμερα που βλέπει να πλήττονται εκατοντάδες συμπολίτες μας. Η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, είναι αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με την ανάπτυξη. Η λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Δήμο μας, θα ενεργοποιήσει κάθε ενεργό πολίτη του τόπου μας και θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας φιλοσοφίας στον τρόπο διοίκησης, πιο ανθρώπινης και δημιουργικής. Μίας νέας φιλοσοφίας που θα αποσκοπεί στην ουσία και δεν θα περιορίζεται στα στενά όρια της πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !