27 Ιουνίου 2015

Διάφορες συλλήψεις σε Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Βέροια, Γιαννιτσά






Συνελήφθη χθες (26-06-2015) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας 23χρονος υπήκοος Αλγερίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή και η προσωρινή του κράτηση για υπόθεση ληστείας καθώς και 1 απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για κλοπή. Επιπλέον ο συλληφθείς στερούνταν τον απαραίτητων εγγράφων για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα.


Συνελήφθη χθες (26-06-2015) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης 68χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.


Συνελήφθη (χθες (26-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 29χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπές.



Συνελήφθησαν χθες (26-06-2015) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ημαθίας, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 37 και 41 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση διάφορα προϊόντα άνευ αδείας πλανόδιου πωλητή και νομίμων παραστατικών.


Συνελήφθη χθες (26-06-2015) το μεσημέρι στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση διάφορα προϊόντα άνευ αδείας πλανόδιου πωλητή και νομίμων παραστατικών.



Συνελήφθησαν χθες (26-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 43 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου απέρριψαν στον έδαφος 3 συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα είχαν προμηθευτεί από άγνωστο δράστη στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, έναντι χρηματικού αντιτίμου μικροποσότητα ηρωίνης.


Συνελήφθη χθες (26-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 34χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συγκεκριμένα κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (26-06-2015) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης 34χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !