17 Απριλίου 2015

Kilkis Art Festiβaλ Φεστιβάλ Τεχνών Κιλκίς

Ένα ωραίο ανοιξιάτικο πρωινό ξεπετάχτηκε η ιδέα του φεστιβάλ. Ευκαιρία για ένα δημιουργικότερο καλοκαίρι. Το πρώτο φεστιβάλ τεχνών, αποτέλεσμα συνεργασίας κι αλληλεπίδρασης, έγινε στο Κιλκίς από τις 30 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2014. Περιείχε μουσικές συναυλίες,
εικαστικές εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, χορό, ομιλίες-συζητήσεις, εργαστήρια για παιδιά, σε συνεργασία με το Πολυάνειο Ωδείο και τον θερινό κινηματογράφο «Δημήτριος Ζωηρός».

Το φετινό φεστιβάλ σχεδιάζεται διαδραστικότερο, στα μέσα Ιουλίου, με εργαστήρια για όλους όσοι θέλουν να δημιουργήσουν και να μάθουν για την σύγχρονη μουσική και τον αυτοσχεδιασμό, το street art και τις αρχιτεκτονικές κατασκευές, την φωτογραφία, την δημιουργική γραφή, την ξυλοχαρακτική. Σχεδιάζονται παράλληλες εκδηλώσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, εικαστικές εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις.
Η παραγωγική ομάδα του φεστιβάλ είναι ένα σύνολο διαφορετικών και δημιουργικών ανθρώπων. Μπορείς να μας γνωρίσεις και να συμμετάσχεις σε συναντήσεις που ανακοινώνονται στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: "Φεστιβάλ Τεχνών Κιλκίς"
Η χρηματοδότηση του φεστιβάλ προέρχεται από το κοινό του. Η είσοδος σε όλα τα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ωστόσο χρειάζεται η οικονομική ενίσχυση ώστε αυτό να πραγματωθεί. Συγκεκριμένα αυτή καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των συμμετεχόντων, το κόστος του υλικού των εργαστηρίων και του εξοπλισμού.
ιστοσελίδα:  http://www.kilkisartfest.eu/facebook:https://www.facebook.com/kilkisartfest
email:  kilkisartfest@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !