27 Απριλίου 2015

Λαϊκοί αγώνες ορεινού δρόμου στον λόφο Αγ.Γεωργίου Κιλκίς

Τους λαϊκούς αγώνες ορεινού δρόμου με τίτλο «Κilkis Trail Running» (σ.σ.: προφανώς η ελληνική γλώσσα είναι …«φτωχή» γιά την ονοματοδότηση τέτοιων διοργανώσεων!) διοργανώνει ο σύλλογος φίλων ποδηλάτου γιά τρίτη συνεχή χρονιά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 3.5.15, στην περιοχή από τον λόφο Αγίου Γεωργίου μέχρι το δυτικό περιαστικό δάσος Κιλκίς (πίσω από τα σφαγεία και το στρατόπεδο Καμπάνη).
Με την ευκαιρία αυτή το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis-Gym») του Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«…. Το γυμναστήριο «Kinesis-Gym» δίνει για άλλη μία φορά το «παρών» του σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Γι’ αυτό καλούνται τα μέλη του, και όχι μόνο, να δηλώσουν συμμετοχή στον Kilkis Trail Runnning . Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στην γραμματεία του Γυμναστηρίου, έως και την Πέμπτη 30.4.15.
Σημειώνεται ότι στην ομαδική εγγραφή με την ομάδα του γυμναστηρίου «Kinesis Running Team» παρέχεται δωρεάν ειδικό τεχνικό μπλουζάκι στον αγώνα δρόμου των 5.000μ. και στον ημιμαραθώνιο των 21.000μ..
Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το άλσος του λόφου και την άγνωστη περιοχή του περιαστικού δάσους της πόλης. Συμπλίτες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η μια διαδρομή των 5.000 μ ( λαϊκός αγώνας ) είναι μέτριας σχετικά δυσκολίας η οποία κινείται στο μονοπάτι περιμετρικά του λόφου Αγ. Γεωργίου.
Για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε και αγώνα για άτομα με αναπηρία. (ΑμεΑ) επί αποστάσεως 400 μέτρων.
Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, κινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς που το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια καθαρά τεχνική διαδρομή, με όχι παρατεταμένες ανήφορους – κατήφορους αλλά ένα συνεχές πάνω κάτω που κρατάει την ένταση σε ψηλό ρυθμό καθώς και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής».

maxitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !