27 Απριλίου 2015

26χρονος πετούσε κροτίδες σε αστυνομικούς

Κροτίδες πυροδοτούσε και πετούσε στον δρόμο μέσα από το Ι.Χ. του ένας 26χρονος στη Δράμα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. 

Ο νεαρός εντοπίστηκε από Αστυνομικούς να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο του και να προβαίνει στην πυροδότηση και ρίψη δύο κροτίδων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. 

Όπως ήταν φυσικό οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 26χρονο να σταματήσει ο ίδιος  ωστόσο δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. 

Στην προσπάθεια διαφυγής του, ο 26χρονος απέρριψε άλλες τέσσερις κροτίδες, εκ των οποίων οι 2 αναφλέγησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, λόγω του ισχυρού κρότου (ακουστικό τραύμα), ο οδηγός του περιπολικού.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, εντόπισαν και κατέσχεσαν πέντε κροτίδες, ενώ σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και απείθεια.

Κατασχέθηκαν επίσης 2 κροτίδες και υπολείμματα των πυροδοτημένων κροτίδων.

Ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται. 

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 26χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


thrakitoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !