27 Απριλίου 2015

Άρωμα Κρήτης στο δυναμικό γλέντι των «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ»Ο πλούτος και η εκφραστικότητα της κρητικής μουσικής παράδοσης πρωταγωνίστησαν για άλλη μία φορά στον ετήσιο χορό του συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ", που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε γνωστό οικογενειακό κέντρο.

Πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου, στο καθιερωμένο πλέον αυθεντικό κρητικό γλέντι με σκοπούς, τραγούδια, χορούς και πλούσια εδέσματα από την μεγαλόνησο διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τους κορυφαίους Ανωγειανούς δεξιοτέχνες: Γιώργη Βρέντζο, Μενέλαο και Γιώργη Νταγιαντά.
Τα  τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν την πολυμορφία, το ύφος και ήθος των κρητικών χορών, ενώ φιλική συμμετοχή είχαν τα χορευτικά τμήματα του αδελφοποιημένου  Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά».
«Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος στήριξε και στηρίζει τις δραστηριότητες μας, που θα συνεχιστούν όπως πάντα συντονισμένα, αυθεντικά και με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον μας» σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» Κων/νος Μανιουδάκης.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !