27 Απριλίου 2015

Οπαδοί του Αποέλ, επιτέθηκαν σε γυναίκα δημοσιογράφο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tothemaonline.com, οπαδοί του Αποέλ επιτέθηκαν και κτύπησαν δημοσιογράφο του ΡΙΚ, η οποία κάλυπτε τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ τους και των οπαδών της Ανόρθωσης. Η είδηση προκαλεί σοκ, για το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι συγκεκριμένοι οπαδοί. 

Ξέφυγαν και πάλι οι γνωστοί – άγνωστοι που προκαλούν επεισόδια στα Κυπριακά γήπεδα. Αυτή τη φορά τους έφταιξε το συνεργείο του ΡΙΚ, ενώ έστειλαν και στο Νοσοκομείο γνωστή δημοσιογράφο
Πριν από το παιχνίδι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ στο κυκλικό κόμβο του Λιμανιού της πόλης, όπου δίπλα στεγάζεται και το οίκημα των πορτοκαλί στη πόλη του Ζήνωνα, υπήρξαν επεισόδια με αποτέλεσμα, συνεργείο του ΡΙΚ να κατευθυνθεί στο χώρο για τη λήψη πλάνων.
Μόλις έγινε αντιληπτό και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, οι φίλοι του Αποέλ, σταμάτησαν το όχημα, άνοιξαν την πόρτα και χτύπησαν τη δημοσιογράφο, κατέστρεψαν το κινητό της, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο κινηματογραφιστής του κρατικού ιδρύματος, του οποίου έκλεψαν και την κάμερα.
Η Δημοσιογράφος σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline.com τόσο η δημοσιογράφος όσο και η εταιρεία παραγωγής, προτίθενται στο να καταθέσουν μήνυση κατά της εταιρείας Αποέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !