17 Δεκεμβρίου 2014

Μαθητές και Μαθήτριες στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης



Από παιδικά χαμόγελα και φωνές πλημμύρισαν σήμερα το πρωί οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Κατερίνης, λόγω της επίσκεψης που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από τα δύο τμήματα Προνήπια
των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων της πόλης μας. Συνοδευόμενοι από τις  Νηπιαγωγούς τους τα παιδιά υποδέχτηκε στο Ραδιόφωνο η Πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ, κ. Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου.
Αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, πήραν τα ηνία και τα μικρόφωνα στα χέρια τους και άρχισαν να κάνουν την δική τους ξεχωριστή εκπομπή. Τα μικρά παιδία που έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα   συνόδευαν, η προϊσταμένη του Βρεφονηπιακού Τμήματος κ. Άννα Γραμματικοπούλου, και οι νηπιαγωγοί κ. Θάλεια Μπουκλή, Ειρήνη Καραγκούνη, Μαριανόπη Συρανίδου και Σταυρούλα Σκράπα.
΄΄ Το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλη μας, συνεχίζει να έχει τα μικρόφωνα του ανοικτά, τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κατερίνης, όσο και τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους ώστε να γίνεται το όχημα για δημιουργικές επισκέψεις, συζητήσεις και  προβληματισμούς, που μπορεί να μας μετακινεί τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά ΄΄, ανέφερε η Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ.  Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου, η οποία αντάλλαξε ευχές με τους μικρούς μαθητές και τις νηπιαγωγούς τους εν όψει των εορταστικών ημερών που διανύουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !