17 Δεκεμβρίου 2014

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ας δώσουμε χαρά στα παιδιά ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Οι άγιες μέρες των Γιορτών και το πνεύμα των Χριστουγέννων μας καλούν όλους να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να προσφέρουμε από το περίσσευμα της αγάπης μας το ελάχιστο που ο καθένας μας μπορεί.

Η εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Όλυμπος 101,5» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για συγκέντρωση παιδικών τροφών, γάλακτος, παιχνιδιών και ειδών προίκας μωρού.
Μπορείτε να προσφέρετε παιδικές κρέμες, πάνες, γάλατα, παιδικά παιχνίδια, καροτσάκια, παρκοκρέβατα, καθίσματα αυτοκινήτου, καλαθούνες, περπατούρες, κούνιες, αλλαξιέρες, αποστειρωτές, θερμαντήρες ή παιδικά ποδήλατα σε καλή κατάσταση.
Σας περιμένουμε από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου μέχρι και 30 Δεκεμβρίου στα γραφεία της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» (Βότση 18, τηλ. 23510 33633), όπου μπορείτε να παραδώσετε τις προσφορές σας σε ώρες γραφείου.
Τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για διανομή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Κάθε παιδί δικαιούται να χαμογελά. Γι’ αυτό ας σταθούμε δίπλα του αυτά τα Χριστούγεννα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !