8 Ιουλίου 2016

Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο : Σύγκρουση mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ με φορτηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κοντά στο Αγρίνιο (μεταξύ του κόμβου Παναιτωλίου και Συκιάς) όταν minibus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε κάτω από διευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό.
Σύμφωνα με  πληροφορίες τα δυο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Μεσολόγγι, και για λόγο που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί το minibus προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού.
trΕπί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς στο minibus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου επέβαιναν αρκετά άτομα. Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες ο οδηγός του minibus, ενώ στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν ακόμη οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου.
Αρχικά οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων στο minibus ήταν συγκεχυμένες, ωστόσο οι περισσότεροι από τους συνολικά 11 τραυματίες είναι ελαφρά τραυματισμένοι με αμυχές, ενώ ο σοβαρότερα τραυματισμένος είναι ο οδηγός του minibus και ένας ακόμη επιβάτης. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ενώ μεταξύ των υπολοίπων τραυματιών βρίσκονται και δύο ανήλικοι μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !