8 Ιουλίου 2016

Δώρησε υπέρηχο στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Έναν υπερσύγχρονο γυναικολογικό υπέρηχο τελευταίας τεχνολογίας δώρησε στο Νοσοκομείο Κιλκίς ένας απλός πολίτης, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης του Γεωργίου, αποτελώντας έτσι παράδειγμα προς μίμηση και γι` άλλους που έχουν την ανάλογη δυνατότητα.

Η δωρεά έγινε στη μνήμη της ανεψιάς του δωρητή, Ευγενίας Τοπαλίδου, του εξαδέλφου του Χαράλαμπου, των γονιών τους  Γεωργίου και Κυριακής, καθώς και όλων των γυναικών του Κιλκίς, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου.
Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος εκφράζουν τις  θερμές ευχαριστίες τους στον κ. Κωνσταντινίδη τονίζοντας:
«Η ενέργειά του αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς και αναδεικνύει την βαθιά του αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους του.
Αποτελεί όμως και επιβράβευση για όλους εμάς που σε τόσο δύσκολους καιρούς πασχίζουμε, όχι πάντα με τις ευνοϊκότερες συνθήκες, να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας αλλά και στους πρόσφυγες που αθρόα επισκέπτονται το Νοσοκομείο τις καλύτερες υπηρεσίας υγείας.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας  πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να βρίσκουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !